Vaša korpa je prazna!

Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860
Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860 Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860 Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860 Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860

Kocke Lego Duplo My First Race Car LE10860

769,00 DIN
Bez PDV-a: 640,83 DIN
Brend: Lego
Kod proizvoda: 5702016110852
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Kocke Lego Duplo My First Race Car

LEGO Duplo kockice namanjene su najmlađima i predstavljaju ulaznicu vašeg deteta u zabavni svet LEGO gradnje. Ove kockice su duplo veće od običnih LEGO kockica što ih čini idealnim za male ruke graditelja. LEGO Duplo će stimulisati želju vašeg deteta za učenjem kroz igru. Njihove tople, svetle boje i jednostavni geometrijski oblici podsticu kreativnost kod male dece.

Kreiraj priče o trkačkim automobilima sa igranjem uloga uz ovaj šareni auto!
Mali vozači trkačkih automobila uživaće dok budu iznova pravili komplet Moj prvi trkački auto sa kojim će doživeti beskrajno zabavnu vožnju. Jednostavan je za gradnju za decu predškolskog uzrasta, pritom razvijajući fine motoričke i rane konstrukcione sposobnosti, a to je ujedno i zabavna igračka koju možeš da poneseš i da se igraš sa njom gde god da kreneš! Okreni ukrašenu kocku vozača da izabereš ko upravlja autom! LEGO® DUPLO® kocke su posebno osmišljene da budu zabavne i bezbedne za ruke mališana.

Dimenzije: 6 x 14 x 16 cm
Dimenzije vozila: 7 x 9 x 6 cm
Broj delova: 6 kom
Set sadrži: izgradivi trkački auto sa lego duplo točkovima

Namenjeno za uzrast 1,5+ godina.

Specijalna ponuda