Vaša korpa je prazna!

Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521
Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521 Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521 Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521 Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521

Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj B5521

2.199,00 DIN
Bez PDV-a: 1.832,50 DIN
Brend: Hasbro
Kod proizvoda: 5010994953782
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Plastelin Hasbro Play-Doh Roštilj

Play-Doh je netoksična masa za modelovanje, popularni "plastelin" namenjen prevashodno mlađoj deci i potpuno je bezbedan za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu, lako se čisti, pakovan je u raznim veselim bojama i deca ga koriste pri izradi svojih prvih umetničkih i tehnickih projekata u kući ili školi. Ne sadrži sitne delove koji se mogu progutati, a nakon upotrebe jednostavno se vraća nazad u kantice i lako uklanja s površine korišćene za igru. Dostupan je u obliku različitih setova koji sadrže razne kalupe, pribor, modle... Play-Doh masa omogućava deci slobodnu igru, čime se razvija njihova kreativnost i samopouzdanje.

Pripremi Play Doh roštilj zabavu!
Napravi hamburgere, čizburgere i hotdogove - smesti u gril i pritisni! Kada su spremni dodaj im začine, paradaiz i salatu, smesti sve u vruće zemičke i ne zaboravi pomfrit! Posluži na tanjiričima!
Meka Plaz Doh masa prijatna je za modelovanje u malim dečijim rukama a napravljena je na bazi brašna, što je čini potpuno bezbednom u slučaju 'probanja'! Ovom igrom razviju se fina motorika, osećaj percepcije i kreativnost!
Dimenzije: 6 x 20,2 x 21,5 cm
Set sadrzi: grill modlu, 2 tanjirića, valjak i 3 kuhinjska alata, 2 tanjirića i 5 kantica play doh mase za modelovanje

Proizvedeno od kvalitetnog materijala bezbednog za decu. Namenjena za uzrast 3+ godine. Proizvodi i boje mogu variraju.

Specijalna ponuda