Vaša korpa je prazna!

Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014
Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014 Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014 Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014 Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014

Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set B9014

4.399,00 DIN
Bez PDV-a: 3.665,83 DIN
Brend: Hasbro
Kod proizvoda: 5010993322077
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Plastelin Hasbro Play-Doh Kitchen Creations Kuhinjski set

Play-Doh je netoksična masa za modelovanje, popularni "plastelin" namenjen prevashodno mlađoj deci i potpuno je bezbedan za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu, lako se čisti, pakovan je u raznim veselim bojama i deca ga koriste pri izradi svojih prvih umetničkih i tehnickih projekata u kući ili školi. Ne sadrži sitne delove koji se mogu progutati, a nakon upotrebe jednostavno se vraća nazad u kantice i lako uklanja s površine korišćene za igru. Dostupan je u obliku različitih setova koji sadrže razne kalupe, pribor, modle... Play-Doh masa omogućava deci slobodnu igru, čime se razvija njihova kreativnost i samopouzdanje.

Sa Play-Doh kuhinjskim kreacijama, najbolji sastojak svih je mašta! Sada deca mogu da se osećaju kao juniorski kuvari sa svojim sopstvenim setom Plai-Doh rešoa koji stvarno proizvodi zvuke cvrčanja dok se pretvaraju da kuvate. Čujte početak cvrčanja čim se tiganj ili šerpa stave na gorionike. Cvrčanje postaje još intenzivnija kada se stavi Play-Doh kreacija na tiganj, skoro kao stvarno kuvanje! A šta je na meniju? Play-Doh sa 4 modle kao glavno jelo uključuje smešni biftek, imaginarna jaja, zabavne hamburgere, pa čak i smešnu ribu. Napravite dodatna jela kao što je povrće sa polu-kalupima. hvatajte i okrećite Play-Doh hranu pomoću klešta i špatule i postavite ih na tanjire. Zabavno je kuvanje bez toplote i prljavih jela!
Uključuje: rešo, 4 modle, 2 šerpe, klešta, špatulu, nož, viljušku, 2 tanjira i 5 kantica Play-Doh mase.

Proizvedeno od kvalitetnog materijala bezbednog za decu. Namenjena za uzrast 3+ godine. Proizvodi i boje mogu variraju.

• Zahteva 3 AA baterije. Nisu uključene.

Specijalna ponuda