Vaša korpa je prazna!

Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159
Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159 Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159 Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159 Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159

Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set B4159

549,00 DIN
Bez PDV-a: 457,50 DIN
Brend: Hasbro
Kod proizvoda: 5010993396498
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Plastelin Hasbro Play-Doh Animal Tools Set

Play-Doh je netoksična masa za modelovanje, popularni "plastelin" namenjen prevashodno mlađoj deci i potpuno je bezbedan za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu, lako se čisti, pakovan je u raznim veselim bojama i deca ga koriste pri izradi svojih prvih umetničkih i tehnickih projekata u kući ili školi. Ne sadrži sitne delove koji se mogu progutati, a nakon upotrebe jednostavno se vraća nazad u kantice i lako uklanja s površine korišćene za igru. Dostupan je u obliku različitih setova koji sadrže razne kalupe, pribor, modle... Play-Doh masa omogućava deci slobodnu igru, čime se razvija njihova kreativnost i samopouzdanje.

Mogućnosti Play-Doh postaju divlje uz ovaj Animal Tools Set! Koristite dodatak za valjke kako biste olakšali put čistim rezovima pomoću alata za rezanje životinja, a zatim napravite zoo zoo. Uključeni alati za rezanje dolaze u tri zabavne životinjske forme: žirafa, zebra i slona.
• Uključuje 4 alata i 3 kantice Play-Doh mase.
• Proizvodi i boje variraju.

Proizvedeno od kvalitetnog materijala bezbednog za decu. Namenjena za uzrast 2+ godine.

Specijalna ponuda