Vaša korpa je prazna!

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404
Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes B3404

2.199,00 DIN
Bez PDV-a: 1.832,50 DIN
Brend: Hasbro
Kod proizvoda: 5010993325252
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Colors and Shapes

Play-Doh je netoksična masa za modelovanje, popularni "plastelin" namenjen prevashodno mlađoj deci i potpuno je bezbedan za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu, lako se čisti, pakovan je u raznim veselim bojama i deca ga koriste pri izradi svojih prvih umetničkih i tehnickih projekata u kući ili školi. Ne sadrži sitne delove koji se mogu progutati, a nakon upotrebe jednostavno se vraća nazad u kantice i lako uklanja s površine korišćene za igru. Dostupan je u obliku različitih setova koji sadrže razne kalupe, pribor, modle... Play-Doh masa omogućava deci slobodnu igru, čime se razvija njihova kreativnost i samopouzdanje.

Učimo boje i oblike!
Play-Doh plasetlin set BOJE I OBLICI idealan je za najmlađu populaciju uzrasta preko dve godine. Svojom šarolikošću i različitim oblicima, pogodan je za učenje dece o oblicima i bojama koje postoje. Pored razvoja motornih veština, ovaj Play-Doh set razvija maštu kod dece i utiče na njihovu kreativnost.
Namenjene malim rukama, svaka modla udobna je i nudi mogućnost pravljenja oblika u dve veličine. Uz pomoć šarene podloge sa šemama i uputstvom, usmerite svoje mališane da aktivno učestvuju u novim saznanjima i kreacijama!
Vreme je za Play- Doh!
Dimenzije pakovanja: 20 x 7 x 21,5 cm
Seta sadrži: 9 modli za oblikovanje, 8 kantica plastelina od po 28g, dvostranu podlogu za plastelin i uputstvo

Proizvedeno od kvalitetnog materijala bezbednog za decu. Namenjena za uzrast 2+ godine. Proizvodi i boje mogu varirati.

Specijalna ponuda