Vaša korpa je prazna!

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408
Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408 Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools B3408

2.199,00 DIN
Bez PDV-a: 1.832,50 DIN
Brend: Hasbro
Kod proizvoda: 5010993325627
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      

Plastelin Hasbro Play-Doh Shape and Learn Textures and Tools

Play-Doh je netoksična masa za modelovanje, popularni "plastelin" namenjen prevashodno mlađoj deci i potpuno je bezbedan za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu, lako se čisti, pakovan je u raznim veselim bojama i deca ga koriste pri izradi svojih prvih umetničkih i tehnickih projekata u kući ili školi. Ne sadrži sitne delove koji se mogu progutati, a nakon upotrebe jednostavno se vraća nazad u kantice i lako uklanja s površine korišćene za igru. Dostupan je u obliku različitih setova koji sadrže razne kalupe, pribor, modle... Play-Doh masa omogućava deci slobodnu igru, čime se razvija njihova kreativnost i samopouzdanje.

Uživajte u rastućim umovima i otkrijte prednosti Play-Doh plastelina Teksture i alati set! Podstičite svoje dete da izgradi temelje koje mu mogu pomoći u napretku ka uspehu dok istražuju svoje čulo sa jedinstvenim pečatima i obogaćuje svoje aktivnosti. Dizajnirani za decu uzrasta od 2 i više godina, pečati, valjci i noževi su odlični za male ruke da vežbaju snagu mišića i motoričke veštine dok oblikuju različite modele od plastelina. Sa ovim alatima i dvostranim podlogama, deca mogu vežbati veštine koje mogu da pomognu u promovisanju njihovog razvoja, uključujući i fine veštine motorike!
Uključuje 3 pečata za teksturu, 3 valjka, 3 dvostrane podloge, makaze, olovke, 2 sekača, 6 kantica Play-Doh mase.

Proizvedeno od kvalitetnog materijala bezbednog za decu. Namenjena za uzrast 2+ godine. Proizvodi i boje mogu varirati.

Specijalna ponuda