Vaša korpa je prazna!
Revitalizator vazduha

4.550,00 DIN
Bez PDV-a: 3.791,67 DIN
Brend: NNN
Kod proizvoda: FreshAire
Dostupnost: Rasprodato
Partneri:
Isporuka:
                                      

Želite li da oko sebe osetite svež i ovlažen vazduh kao da ste na planini ili u sred šume?
Firma "Medisana" za Vas ima idealan proizvod. Ovlaživač vazduha "Fresh air" obezbediće Vam najviši kvalitet vazduha u Vašem domu ili kancelariji do te mere da ćete imati utisak da ste se upravo prošetali ispod krošnji drveća posle kiše. Sa svakim novim udisajem sve ćete više biti ubedjeni da se nalazite daleko od grada i nečistoća koje su nažalost postale naša svakodnevica.

Revitalizator vazduha i ovlaživač "Fresh air" omogućava Vam da udahnete čist, ovlažen vazduh obogaćen aromaterapijom.
Možete se opredeliti za neku od 5 koncentrovanih biljnih aroma iz naše ponude:
- lavandu
- eukaliptus
- zelenu jabuku
- limetu
- sandalovo drvo

Ono što ovlaživač vazduha "Fresh air" čini jedinstvenim na tržištu je sistem rada koji koristi a to je upotreba vode za prečišćenje vazduha. Dizajniran tako da ne poseduje filter umetke i da koristi vodu kao filter "Fresh air" predstavlja siguran proizvod po Vaše zdravlje i životnu sredinu.

Bez prisustva hemijskih sredstava, čistom vodom revitalizator vazduha prečišćava, dezinfikuje i odstranjuje neprijatne mirise iz prostorije. Ove karakteristike čine ga posebnim i izdižu visoko iznad konkurencije jer na tržištu ne postoji sličan proizvod.

U mogućnosti je da neutrališe polen, ukloni duvanski dim iz vazduha, bakterije, grinje i gljivice. Posebno je efikasan kada je reč o escherichia coli, staphylococcus aureus i salmonella typhimurium bakterijama.

Ne morate nužno biti osudjeni na udisanje ustajalog zagadjenog vazduha u Vašem domu ili kancelariji. Apsolutno netoksičan i bio-razgradiv prečišćivač i ovlaživač vazduha "Fresh air" na potpuno prirodan način otklanja neprijatne mirise iz vazduha i pruža efekat aroma terapije.
Vrlo je pogodan za prenošenje zbog svojih dimenzija i u mogućnosti je da prečisti vazduh u prostoriji od 80 metara kvadratnih.
Izduvni gasovi, čestice uglja, životinjska perut, pesticidi, virusi, budj i ostale nečistoće nestaće iz Vaše okoline upotrebom ovlaživača "Fresh air".

Brinite o kvalitetu vazduha koji udišete jer je presudan po Vaše zdravlje. Iskusite neverovatnu svežinu i čistoću vazduha uz ovlaživač "Freah air" firme "Medisana.

  • Obezbeđuje čist, ovlažen i aromaterapijom obogaćen vazduh
  • Prenosiv, kompaktan i modernog dizajna
  • Bez filter umetaka - voda je filter
  • Trostruka funkcija: prečišćavanje i ovlaživanje vazduha, aromaterapija
  • MicrobeShield™ biljni ekstrakti - lavande, eukaliptusa, zelene jabuke, limete, sandalovo drvo
  • Napajanje: 220V AC & 20W, kapacitet 80 m2
Povezani proizvodi(5)
0 pregledi
5.029,20 DIN
0 pregledi
11.889,60 DIN
0 pregledi
1.250,00 DIN
0 pregledi
1.389,60 DIN