Vaša korpa je prazna!
Ručni masažer

4.950,00 DIN
Bez PDV-a: 4.125,00 DIN
Brend: NNN
Kod proizvoda: Manipol Body
Dostupnost: Na lageru
Partneri:
Isporuka:
                                      
 
Manipol Body masažer
Dubinska masaža, mršavljenje, relaksacija
Anticelulit masaža
Relax masažer
Inovirani ergonomski dizajn
Jednostavan za upotrebu
Motor sa visokim obrtnim momentom
Do 2700 obrtaja u minuti
3 masažna nastavka + navlaka za kosu
Materijal: ABS/TRP plastika
Jačina: 25 W
Napajanje: 220 V
Dimenzije: 25 x 18 x 10 cm
Garancija: 2 godine
APARAT RADI NA STRUJU
Masažer "Manipol Body" omogućava Vam da za veoma kratko vreme imate zategnuto telo bez napornog vežbanja. Svojim inovativnim dizajnom i performansama ovaj novitet na tržištu postao je za relativno kratko vreme izuzetno popularan.

Vrlo lako se prilagodjava Vašem telu i budući da je veoma lagan i prenosiv možete ga koristi na svakom mestu. Za svoj rad masažer "Manipol Body" koristi motor sa visokim obrtnim momentom. Više od 2700 obrtaja u minuti pruža Vam snažnu i dubinsku masažu.

Možete se opredeliti za jedan od tri seta masažnih nastavaka:
- glatki
- talasasti
- sa rolerima

Svoju primenu našao je kod ublažavanja stresa, dubinske i anticelulit masaže, razgradnje masnih naslaga i poboljšanja cirkulacije. Takodje omogućeno Vam je i korištenje po želji eteričnih ulja kao i kozmetičkih preparata za uspešnije uklanjanje celulita i zatezanje kože.
Izuzetno je jednostavan za upotrebu, radi na struju i koristi napajanje od 220V. Svi nastavci za masažer se vrlo lako skidaju i menjaju.

Zbog svog oblika i veoma male težine pogodan je za tretiranje ključnih mesta na kojima se zadržavaju masne naslage. Oslobodite se opuštenog stomaka i viška u predelu struka, bokova, stražnjice, ruku i butina.
Uz masažer "Manipol Body" dobijate i tekstilnu navlaku za kosu kako bi se sprečilo upadanje iste u masažer dok masirate vrat.

Relaksiranje mišića, smanjenje napetosti vrata, ledja, ramena i bolja cirkulacija su samo neke od prednosti koje Vam masažer "Manipol Body" nudi. Oblikujte kritične delove svoga tela bez mnogo napora i rešite se suvišne masnoće bezbolno i lako.
Masažom akupunkturnih tačaka doprećete do najdubljih delova tkiva i razgradićete teško dostupne masne naslage

Uklonite bolne tačke i celulit na razlicitim delovima tela upotrebom masažera "Manipol Body".
Povezani proizvodi(5)
0 pregledi
2.280,00 DIN
0 pregledi
11.126,40 DIN
0 pregledi
4.560,00 DIN