Vaša korpa je prazna!
Jonizator četka

2.750,00 DIN
Bez PDV-a: 2.291,67 DIN
Kod proizvoda: XJ-260
Dostupnost: Rasprodato
Partneri:
Isporuka:
                                      
 
Štiti kosu, osvežava odeću
Otklanja miris
Isključuje se automatski, štedi energiju
Mala, lako prenosiva

Koliko Vam se puta do sad desilo da ne znate šta da uradite sa Vašom raščupanom kosom?
Naelektrisana kosa, usled običnog češljanja postaje vrlo neposlušna i kao takva predstavlja problem.
Idealno bi bilo kada bi postojao uredjaj koju čini kosu urednom, poslušnom i sjajnom a da nije komplikovan za upotrebu.

Proizvod firme "Medisana" pod nazivom "Prečistač XJ 260" inovacija je na tržištu i svojim vrhunskim performansama postao je izuzetno popularan i tražen.
Potrebna su samo dva minuta češljanja da biste primetili razliku. Vaša kosa postaće uredna, sjajna a koža glave čista i bez peruti. Profesionalna četka jonizator štiti Vašu kosu i čini je mekom i blistavom.

Spoljašnji faktori poput sunca, vetra, kiše i zagadjivača iz vazduha oštećuju Vašu kosu i čine je slabom, lomljivom i sklonom opadanju. Takodje u zavisnosti od toga gde se krećete i boravite u toku dana Vaša kosa može poprimiti i miris duvanskog dima, znoja i različitih hemikalija.

Četka jonizator "Prečistač XJ 260" radi na bazi jonskog lahora što Vam omogućuje da imate lepu, blistavu i sjajnu kosu. Posebnu pažnju pri konstrukciju ovog uredjaja posvetili smo zaštiti kože glave, koja je presudna za zdravu i jaku kosu.
Veoma lako i jednostavno eliminišite nečistoće i neprijatne mirise iz Vaše kose upotrebom četke jonizatora "Prečistača XJ 260".

Pored brige o kosi ovu četku možete koristiti i za čišćenje odevnih predmeta. Potrebno je samo da zamenite nastavak na četki onim za tkaninu i uklonite nečistoće sa Vama željenog odevnog predmeta.
Zaista zvuči neverovatno medjutim za svega nekoliko minuta potpuno ćete ukloniti neprijatne mirise sa Vaše odeće poput duvanskog dima, znoja ili životinjskih dlaka.
Vaša omiljena odeća ponovo će odisati svežinom kao da ste je nosili na hemijsko čišćenje.

Veoma je laka i prenosiva zbog svojih dimenzija i budući da se automatski isključuje nakon 5 minuta rada direktno štedi enegriju.

Uklonite nečistoće i neprijatne mirise iz Vaše kose ili sa Vaše odeće uz četku jonizator "Prečistač XJ 260".

Povezani proizvodi(5)
0 pregledi
5.029,20 DIN
0 pregledi
11.889,60 DIN
0 pregledi
1.250,00 DIN
0 pregledi
4.550,00 DIN
0 pregledi
4.568,40 DIN