Vaša korpa je prazna!


Najčešća pitanja

Web sajt je na prodaju. Nije moguće kreirati narudžbinu!!!

1. Zašto da kupujem u Netprodavnici?
 Zato što su kod nas cene veoma povoljne, kupovina fleksibilna i komforna, kupac na prvom mestu.

2. Koliko moram da čekam na narudžbinu?
 Vreme potrebno da se porudžbina pripremi i pošalje je dva do tri radna dana. Proces pripreme uključuje nabavku artikala, pripremu i samo slanje narudžbine. U ovom procesu je uključena i kurirska služba kao naš partner u isporuci i naplati.

3. Zašto su neophodni moji lični podaci?

Vaši lični podaci su neophodni da bi smo mogli brzo, tačno i precizno da isporučimo pošiljku na Vašu adesu.

4. Da li imam pravo na reklamaciju ili zamenu proizvoda?

Netprodavnica radi u privrednom sistemu Republike Srbije i obavezna je da po zakonu o potrošačima izađe u susret kupcima. Naružbina se može vratiti u periodu od 14 dana i to u originalnoj ambalaži, nekorišćenja i sa pratećom dokumentacijom.

5. Da li dobijam garanciju uz proizvod?

Garancija se dobija uz proizvod za koji je predviđena zakonska obaveza. Po novom zakonu o potrošačima, garantni rok traje dve godine i garanciju izdaje sam uvoznik ili dobavljač. Netprodavnica samo overava garantni list. Nije nosilac garantne obaveze.

6. Koliko sam zaštićen na Netprodavnici?

Naša zakonska obeveza je da zaštitimo privatnost naših kupaca i to nam je prioritet. Netprodavnica se obavezuje da neće davati ni ti koristiti Vaše podatke u druge svrhe osim za kupovinu na Netprodavnici.

7. Da li mogu da dođem u Netprodavnicu i lično pogledam artikle?

Na žalost ne. Mi smo internet prodavnica i lager ne držimo kod nas. Razlog tome su i povoljne cene proizvoda kod nas. Nemamo velike troškove lagera.